luni, 28 mai 2012

Lilith - Luna Neagra in Relatiile Amoroase






Lilith sau Luna Neagra


Dragii mei, articolul nu se mai afla aici,  dar il puteti descarca!
Curand, el va face parte dintr-o lucrare mai ampla despre Lilith!



Dar daca vreti ceva mai consitent....Articolul nu mai exista in forma lui originala ci s-a transformat intr-o carte frumoasa si interesanta! 


Detalii despre ea....
CUPRINS 


 Un Lilith usor ca un fulg va urez!
 Otilia Mazilu

9 comentarii:

  1. Minunat articol Otilia,multumesc>parca incep sa inteleg acum unele lucruri.Mariana

    RăspundețiȘtergere
  2. da, si ai toata aprobarea mea pentru exact cum descri, apoi inca ceva, faptul ca te-ai straduit sa punctezi cu exemple din real; pe mine ma uimeste uneori, "cititul" asta in stele, pe care l-am ignorat dar se pare ca, a sosit ziua sa nu o mai fac! .. si, faptul ca sunt niste solutii, constientizarea, cel putin, da speranta, cat si exploatarea laturii pozitive; multam'

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, si eu ...Multam'! :)))
    Multam mult! Stai conectat cu astrologia, nu ai sa pierzi nimic!
    Uite ce zic eu referitor la "cititul acela in stele": http://astropunct.blogspot.ro/p/astrologia-de-ce.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa spun cateva cuvint din experienta proprie. Am cinoscut un barbat, de care m-am indragostit in secunda doi. Am constatat ca avem Lilith conjunct Lilith, in Rac, iar in momentul in care ne-am cunoscut eu aveam Lilith pe Ascendent, conjunct cu Uranus (Scorpion) si in opozieite cu Soarele. A fost o pasiune arzatoare, de care imi amintesc cu mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos!Romantic! Pasional!
    Se pricepe Lilith la toate astea, dar....relatia cum s-a derulat apoi?

    Nu au iesit la suprafata nimic altceva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim de mai sus, revin cu detalii:

    Nu a fost o relatie, ci o aventura de cateva zile, intre doi oameni din medii diferite care s-au intalnit undeva, departe de casa fiecaruia. Nu e vorba (ma laud, poate?!) de vreo pasiune adolescentina sau de naivitatea de a supraestima valoarea unei relatii pasagere. Totusi, omul acela mi-a determinat o schimbare majora in starea de spirit, iar aceasta schimbarea mi-a dat puterea de a face multe din punctul acela incolo. Ne-am mai intalnit o singura data, la aproape doi ani de la momentul cand ne-am cunoscut, de data asta .. nu intamplator (i-am propus eu sa ne vedem, intrucat aveam ocazia de a fi ajuns in tara lui, dar in alt oras decat cel in care el locuieste). Nu mai tinem legatura, dar eu port o amintire extrem de frumoasa persoanei, sper ca si reciproca sa fie cat de cat adevarata.

    Si inca ceva: la momentul cand n-am cunoscut, Luna Neagra in Scorpion era nu doar in conjunctie cu Uranus natal și opozitie cu Soarele meu natal (Taur), ci totul se petrecea pe intr-un sfarsit de octombrie, deci Luna Neagra era conjuncta cu Soarele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne, deci chiar mi-a folosit sa citesc acest articol!
    Prietenul meu cu care am fost 7 ani impreuna a decis acum doua saptamani sa puna punct relatiei noastre, pe motiv ca nu mai are rabdare cu mine, ca nu ne mai intelegem (deci erau lucruri care puteau fi reparate) si mai ales pentru motivul ca l-am prea amanat cu casatoria - insa eu acum in toamna chiar vroiam sa ma mut la el, ceea ce ar fi fost un pas mare. Nu a fost nici o infidelitate din partea nimanui.
    La momentul acela - al despartirii, Lilith si Jupiter treceau prin casa lui a VII-a, iar la mine in a VIII-a, in opozitie cu Soarele natal.
    Culmea e ca am aflat a doua zi ca deja are pe altcineva: exact cum scrie in articol - cu alta constitutie, altfel decat cum stiam ca ii place lui o femeie sa fie. Ei acum par foarte fericiti, insa a recunoscut ca mai tine la mine si continua sa ma sune zilnic... Apoi, dupa vreo cateva zile am primit alta veste - s-a mutat la ea!
    Deja mi se pare ca ei grabesc si forteaza lucrurile, ca si cum ar vrea sa para foarte fericiti. Oricum, eu ii vad ca fiind foarte diferiti si nu cred ca vor putea face atatea compromisuri la nesfarsit. Toata relatia asta nou inchegata pare o piesa de teatru - cat e cortina sus, oamenii isi joaca rolurile, insa dupa spectacol - el si ea simt ca nu merge ceva intre ei.
    M-am simtit si eu luata pe sus de lucrurile pe care le face pentru ea sau le fac impreuna!
    Credeti ca vor ajunge la casatorie si copii? De fapt, el asta isi dorea cu ardoare - insa si graba strica treaba...

    Va salut cu respect,
    Sorina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost greu la inceput - chiar speram ca isi da seama ce greseala a facut si se intoarce la mine. Dar probabil si daca nu ii merge relatia cu respectiva - din orgoliu si incapatanare, din nevoia de a nu accepta esecul - nu se va intoarce la mine.
      Ma simt mai impacata cu mine acum ca stiu cat de multe sperante (desarte probabil) isi pun amandoi in noua lor relatie. Din cate am inteles, respectiva a mai fost casatorita o data.
      Eu am zis mereu ca daca e sa fie al meu si ma iubeste macar cat l-am iubit eu - se va intoarce. El are acum un tranzit greu peste ascendent - Pluto - si daca nu se schimba, din pacate cred ca va face mereu aceleasi greseli in relatii. (Sorina)

      Ștergere
  8. Otilia, este fantastic materialul. Conitnua-l! Se pare ca nu mie mi-este dat sa scriu o carte despre Lilith ci tie. Citeste ce ti-am trimis! Si nu uita vorbim despre Luna Neagra cand ne referim la colectivitate, iar despre Lilith cand ne referim la o persoana anume...
    Te imbratisez cu drag, Minerva

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!