vineri, 4 septembrie 2015

Inconjunctiile in 3-4 Septembrie



Mai sunt ceva aspecte pe cerul de azi si de maine, altele decat cele de ieri!
Sunt niste inconjunctii care cer atentia!
O inconjunctie, in cea mai buna traducere libera, este saltul in contiinta pe care trebuie sa il faci rapid, acum, fortat de imprejurarari! Este privita ca un blocaj, un insucces, un comprimis.
Dar este si ajustarea pe care trebuie sa o faci uneori, ca sa faci lucrurile sa continue!
1.Venus/Marte ( Leu) inconjunctie Pluton ( Capricorn)= Nu am resurse sa fiu cel care imi doresc sa fiu si de asta nu pot sa fiu!Nu e cazul sa ma luati acum sa dau ceva ce nu pot! Nu pot fi creativ si pozitiv pentru ca...nu am resurse!Nu pot ceva pentru ca nu am ceva...! Si accea este cheia motivatia, scuza!
Serios? Pai unde este sursa reala a disconfortului?
emoticon smile Punctul median al acestei inconjunctii este pe ultimele grade din Balanta, si as zice ca ceea ce ne lipseste acum sau ne tine pe loc este un factor relational, dar si de ehilibristica. Nu am facut clar balanta de ce vrem sa facem acel lucru sau de ce vrem sa il avem! Dar stim ca nu putem sa il obtinem din lipsa unui ingredient... anume! Pot sa fie banii, timpul, seful.... determinarea, procrastinarea!
Ei bine, solutia este sa facem o aliniere cu relatiile noastre cu cei din jur, dar si cu noi. Balanta indica la "balantare"! emoticon smile Asta e... uneori se cere cantarirea lucrurilor de mai multe ori!
2. Jupiter ( Fecioara) inconjunct Nod Sud ( Berbec)= Ca sa pot sa fiu productiv si eficient, trebuie sa actionez. Asa imi cere ratiunea! Musai sa fac ceva eu si numai eu sunt potrivit!
Nodul Sud ( Karma) este pe ultimele grade din Berbec si nu intotdeauna orice se rezolva prin actiune. Sau doar prin asta!
Punctul median este in Gemeni si fara cunoastere, informare, comunicare....orice actiune poate fi un dezastru!
Gemenii indica adoptarea unui punct de vedere nou, fie prin propria investigatie, fie prin ascultarea si parerilor altora, chiar daca par mai putin experimentati sau mai tineri decat tine!
Uneori, copiii stiu cel mai bine! Uneori, punctul tau de vedere mai poate fi lasat deoparte! Critica nu e solutia!
3.Mercur ( Balanta) inconjunctie cu Neptun din Pesti: ce se intampla in jur? ca nu mai inteleg nimic!
Mercur in orice semn de aer ar fi, nu obstructioneaza comunicarea! Doar ca Neptun nu stie sa subtitreze pe doua niveluri ceea ce spune Mercur. Balanta are mereu doua moduri de operare, care nu sunt in extrema niciodata, ci mereu in echilibru apropiat ( este mereu conectata in ceea ce este real si concret, si stie perfect ceea ce este de dorit sa fie!)
Neptun nu reuseste sa nu incurce chestiile astea.... astfel incat sa le faca zob!
Nu-i asa ca si voi ati avut niste vise ciudate noptile astea? Nu ati putut intelege nimic din ce ati visat, dar ati avut tot felul de trairi si emotii.
Ei, Neptun chiar se chinuie sa inteleaga ce zice Balanta! emoticon smile
Clar ca le trebuie un interpret!
Ei bine, punctul median in acesta inconjunctie este un punct de la jumatatea zodiei Sagetator.
Sagetatorul nevoia de a intelege in profunzime si este prezent in fiecare din noi! Ca sa intelegi, trebuie sa te inalti si sa te detasezi.
Ca sa primesti raspuns si sa intelegi, trebuie sa fii atent la vibratiile pe care le inregistrezi si pe care le emiti.
Iti spune sa nu uiti ca tu reactionezi vibrational la tot ce vezi in jur si, de accea, fi atent pe ce iti cade atentia!
Te poti identifica si impregna vibrational cu energiile evenimentelor, oamenilor, experientelor ce nu au legatura cu tine! Si asemenea unui Sagetator care "cunoaste"...nu ii poti vindeca pe altii daca nu vor! Treabuie sa ii lasi sa vina timpul lor. Inseamna detasare....si imputernicire!
Solutia ar fi sa stai Zen, dar e putin probabil sa o mentii mult in vartejul de venimente din jur!
Fii atent la vibratii si cauta sa le captezi pe cele inalte care te fac sa te simti bine!
Dcaa nu ai pe nicaieri, imagineaza-ti!
Imagineaza-ti puternic! Orce doresti, cum doresti sa fie si sa ai!
Pana cand imaginatia ta devine cea mai familiara vibratie emisa!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!