luni, 28 martie 2016

Luna Inchisa, Luna Captiva, maine, pentru 24 de ore....


....Captiva intre Marte si Saturn,
 incepand din 28.03. pana pe 29.03, orele 21.

Fenomenul  de maine nu e ceva nou, si in nici un caz nu e vreun specimen astrologic descoperit de mine.  Ca sa fie clar! Mai poarta denumirea de "Luna Inchisa".
De fapt, invatand si eu, am intalnit prima data acest concept in explicatiile unor colegi mai mari, dar il nominez acum pe Dan Ciubotaru(Ascella).
Si de la el, din cuvintele lui, fac  acum strigarea! :)

Azi, Luna pare sa fie captiva, inchisa, sau slabita de forte atunci cand se mai afla intre doua elemente cu greutate vibratioanla precum Marte si Saturn, fiind considerate "Micul si Marele malefic"!
Deci, Luna este in Zodia Sagetator de azi; aici sunt deja "cei doi grei" si  din seara aceasta, 28.03, 2016 ea intra in segmentul cuprins intre aceste doua planete.
Aici ramane circa 24 de ore.


Dan Ciubotaru, explica  aici fenomenul lunii inchise : 
"Din punct de vedere tehnic este vorba de plasarea Lunii intre Marte si Saturn in acelasi semn zodiacal". (...)De fiecare data cand se produce o astfel de combinatia Luna se afla inchisa, blocata intre cele doua planete foarte puternice.
Ca si semnificatie, Luna inchisa, este considerata a fi una mai putin pozitiva si aduce lipsa de sansa si oportunitati.  Ea ne influenteaza in plan emotional si este posibil ca in aceasta perioada sa resimtim o stare de agitatie interioare si nelininiste chiar daca nu exista un motiv aparent. Foarte usor pot apare la suprafata fricile si temerile din interiorul nostru si se pot activa forme de manifestare mai depresive. Ceea ce trebuie sa retineti este ca in aceste 3 zile si jumatate este bine sa nu acordam o importanta mai mare la ceea ce simtim si sa luam lucrurile ca atare gandindu-ne ca este vorba de o faza scurta si nu ceva prelungit.  Faptul ca cititi aceste lucruri acum ar trebuie sa va ajute sa constientizati momentul si starile emotionale care pot apare.
De asemenea in aceastea perioada este bine sa evitam sa incepem noi lucruri sau activitati. Tot ceea ce incepem nou acum va fi sub semnul lipsei de sanse. Sfatul meu este sa amanati pentru saptamana viitoare activitatile importante din aceasta saptamana. Cel putin evitati sa semnati noi contracte, sa stabiliti noi parteneriate sau asocieri.  Mai ales e important sa nu porniti noi afaceri sau sa infiintati noi firme acum.
As dori sa priviti aceast mesaj nu ca pe unul fatalist si negativist ci ca pe o atentionare.  Sunt momente in care incarcatura astrala este una mai putin pozitiva iar astrologia ne ajuta sa intelegem aceste momente , sa le constientizam si sa le depasim. Nu este necesar ca lucruri negative sa se intample in viata noastra. Daca stam linistiti atunci lucrurile pot trece lin. Ideea este de a nu initia activitati noi acum."


Toate acestea fiind spuse, nu imi rame  decat sa va confirm ca si eu, maine, o sa fiu atenta la fenomenul in sine, alaturi de voi!
In plus nu am explicatii si nici adaugiri!
Nu avem multe sanse sa vedem o luna Inchisa, pentru ca nu avem sansa sa vedem un Marte in aceeasi zodie cu Saturn; nu prea des dar nici extraordinar de rar ( odata la doi ani, este posibil)!

Deci, sa fim vigilenti maine si....va astept si pe voi cu concluzii!
Invatam impreuna, de data asta!


Dar partea cea mai benefica din intreaga zi de maine este ca, desi luna este captiva, ea totusi face un trigon cu Soarele, deci...."ne scoatem" in cele din urma, oricat de grea/enervata/ apasatoare pare sa fie situatia!

Asa sa fie!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!