luni, 16 mai 2016

Luna Neagra in Zodii! ( 2016)- Partea doi



*****Nu vrei sa citesti ceva mai mult de atat despre  Lilith in Zodii? Aici am scris o carte faina care iti poate fi utila! ...Mult diferita de ceea ce scriam ani in urma in acest articol! Clic, de curiozitate!  Gasesti detalii despe carte si pe prima pagina a blogului! Multumesc!******




Lilith in Scorpion- Pentru voi,  Zodiilor!

Scorpion - Luna Neagra vine acum in zodia ta. Sau trece peste Ascendentul tau.
 Oricum ar fi,  urmeaza luni de zile in care fie sanatatea ta este pusa la incercare, fie propria ta  constructie  personala, fizic, moral,  cod valori, ori totul la un loc. Da, este vorba despre identitatea ta.  Luna Neagra vine cu promisiunea ca poti sa recuperezi teritorii  pierdute;    reinvie, numai ea stie cum, acele momente din viata in care ai fi vrut sa fi facut altceva, sa fi ales alte drumuri, sa fi fost altcineva.  De ce  tocmai acum? De ce dupa atat amar de timp?
Hmm! Pentru  ca ea iti adulmeca  emotiile negative neintegrate, trairi de care nu te-ai ocupat sa le rezolvi in tot arcul de timp, de 9 ani de la ultima ei vizita! Poti sa iti descoperi emotii reprimate si lucruri stocate…despre care nci nu stiai ca exista!  Nu e problema ca deocamdata nu ai o idee, o sa afli in urmatoarele cca 10 luni…tot ce vrei sa sti! O sa sti exact ce ai de lucru cu tine si unde e de lucru.  Oportunitatile apar prin tot felul de evenimente sau oameni. Poti sa continui strada, ori poti sa inchizi bucla defnitiv.  Daca ai remuscari sau resentimete fata de trecut, da-ti voie sa fi vigilent de data asta, nu te teme de vizita lui Lilith prin scara ta valorica sau prin beciurile finite tale. Las-o sa iti arate ce principii nu iti mai trebuie, cu ce nu esti in armonie. Recunoaste-le si adu-le acasa. Este tot ce trebuie sa faci ca aceste lucruri sa nu iti mai deranjeze existenta de acum inainte!

Sagetator- Luna Neagra trece prin zona  abandonului si a singuratatii. Si nu doar despre asta este vorba in urmatoarele luni. Efectiv, Lilith te va adulmeca si pe tine ca o Imparateasa a Tenebrelor ce este si va fi extrem de  atrasa de toate fricile, fobiile,  panicile ascunse pe sub presuri, prin cufere sau pe unde ai mai putut arunca  emotii de vibratia asta. Este astrasa de ele, pentru ca ea insumeaza toate acestea. Le cauta si le da viata. Nici tu nu trebuie sa te sperii. Profita de ocazia asta sa  iti arate ea ce nu te lasa sa functionezi normal. Nu o sa fie ca un dascal care isi instruieste elevul; ci o sa lucreze indirect si  prin intermediari. Dar tu fi vigilent si nu te deruta de evenimente care te acapareaza in  directii incitante, ori chiar te imobilizeaza. Tu profita sa iti golesti sufletul si mintea de toate aceste implanturi care te tin pe loc si  avanta-te sa faci curatari energetice profunde, daca este nevoie. Este posibil sa iti recunosti multi inamici in jur, sa  incerci izolarea si sa iti infrunti complexele cele mai puternice. Dar daca nu ii dai voie lui Lilith sa ti le mareasca si sa le sedimenteze inca odata,  la finalul celor 10 luni,  ai castigat, pentru totdeauna! Nimeni nu iti poate spune cum sa te lupti cu Lilith, dar calea sigura este sa nu iti  fie rusine de cine esti ! Accepat-ti tot ce esti;  si cine vrea sa fi altfel, sa-si tina vrerile pentru sine!

Capricorn- Luna Neagra trece prin zona anturajului.  Este posibil sa inveti sa faci parte dintre-o echipa sau sa conduci una.  S-a zis cu teama de a fi in fruntea unui grup sau de a fi membru intr-o asociatie. Toate  fricile legat de cum ai sa administrezi sau cum o sa te prezinti pot sa fie reale si chiar o corvoada, daca ii permiti lui Lilith sa  te inlantuiasca. Si ce te poate pune la pamant nu este decat panica ca nu ai sa faci fata unui proiect atat de mare, ca nu ai sa te descurci admirabil sau… sa nu vada altii ca inca nu te simti pregatit. Lilith va adulmeca exact ceea ce tu ascunzi cel mai mult, mai ales daca te chinui sa ascunzi laturi care sunt firesti. Hei, nimeni  nu s-a nascut invatat si  nu strica sa recunosti ca nici tu nu le sti te toate, dar ca ai langa tine oameni buni cu care ai sa faci fata provocarilor! E natural sa nu sti tot si e natural sa fi nesigur de rezultat,  uneori!  Daca ai sa excluzi ajutorul altora, dar ai nevoie de ei sa te omagieze doar, atunci…nu stiu….Lilith poate lua forma unor protector care te sprijina pentru interese proprii, coechipieri care nu iti  sustin proiectele, iar lumea ta se va umple mai degraba de carcotasi, decat e admiratori.  Ai sa sti si cine iti sunt adevaratii prieteni, in timpul acesta. Luna Neagra vrea sa te recunosti mai intai pe tine cu sinceritate, fara sa bravezi;  apoi lumea te va recunoaste!

Varsator- Luna Neagra iti traverseaza zona  statutului social, a imaginii publice. Eh, iti dai seama ca tot ceea ce ai construit pana acum  este afisat public. Totul este la vedere si devine mult mai cunoscut si strident. La fel  si slabiciunile tale. Daca ai frici si  nesigurnate in privinta proiectelor tale de viitor, a parcursului unui eveniment,  ele se pot pune pe tapet , vizibil,  in fel de fel de conjuncturi, precum Elsa, din Regatul de Gheata, care a incercat ani in sir sa isi ascunda  un presupus defect  si, printr-o neatentie, in urma unui gest furios, a facut vizibil tuturor! Pana la urma, asemenea ei, va trebui si tu sa inveti sa lucrezi la versiunea ta sociala.
Renumele tau poate sa fie atins de pete invizibile aruncate de altii sau chiar de catre tine, in trecut. Lucruri ascunse care pot sa iti lezeze reputatia pot sa iasa la suprafata daca dai voie lui Lilith sa isi faca jocurile. Ea te poate ademeni catre recompense sociale abundente, te poate ametii cu succese felurite. Betia aceasta se poate termina  brusc cand  incerci sa sari trepte prea inalte pentru tine sau, in schimbul promisiunilor lui Lilith, tu cedezi prea mult din puterea ta personala. Atunci iti dai seama ca banii, chiar daca sunt, nu acopera suficient gol din suflet; ca succesul te arunca in alte si alte provocari care nu se mai termina. Pana la urma, din aspiratiile personale nu mai ramane nimic. Poti sa muncesti prea mult pentru un success care nu te implineste; sa sacrifici prea mult pentru ceva ce nu merita! Nu e vreme de salturi spectaculoase acum, dar e bun moment sa restabilesti proportia corecta intre ce dai si ce primesti mai ales daca te-ai simtit vitregit de soarta, in ultimii 9 ani.   Poti sa schimbi statut social; casatorindu-te sau invers!  Oricum, cumva, oamenii pot sa stea cu ochii mai mult pe tine.

Pesti- Luna Neagra  iti deschide cartea viziunii asupra vietii.  Poate fi straniu ca tocmai prin prezenta Lunii Negre sa ajungi sa intelegi lumea, dar este si aceasta o cale posibila.  Maniera de desfasurare nu este la vedere, asa cum  sti deja, deci mesajul nu este usor de inteles. Asadar, prin ocolisuri si rascruci, te poate duce in fata adevarurilor care  stateau oricum acolo, in fata ta! Realitatatile pe care le vezi dintr-o data sunt legat de vise pe care ti le-ai facut, calatorii indepartate, proiecte legat de strainatate sau de oamenii tai de lagatura,  de acolo. Nu numai asta: studiile tale par sa nu fie cele potrivite pentru a accesa destinatiile acelea ori e posibil sa intelegi, prin apropo’uri repetate din partea Lunii Negre ( o sa sti tu care sunt!), ca e mai bine sa nu te mai hazardezi  sa continui / sa incepi ceva ce este  extreme de greu sa ai. Poti sa te trezesti ca faci tot felul de artificii sa ramai pe ideea ta, sa iti indeplinesti  un vis. Dar e vis sau iluzie? O obsesie care te costa  (prea mult) insa tu spui ca este necesara?  Aceasta este ademenirea Lunii Negre pentru tine: sa iti conectezi visele personale  de oameni si locuri noi; crezand ca doar asa tu poti sa fi complet si fercit! Oh, nimic mai fals, dar este doar o parere, desigur! Studiile nu au prea multa sanse sa fie terminate acum, aspiratiile tale pot sa aiba intarzieri in a se realiza. Ai toate sansele sa descoperi ca pomii laudati chiar nu fac roade multumitoare,  iar asta iti va spue ca  brandurile sau faima unor invatatori autolaudati - sa lase de dorit. La final de toate, dupa aceste luni de zile, poate vei intelege ca  ai si tu un Maestru Interior si asa nu iti vei da din puterea ta altcuiva  si nu  iti vei pune  increderea  in cunostintele altora care si asa, nu au experienta necesara.  Luna Neagra vrea doar sa iti deschizi viziunea  in ansamblu, sa poti sa fii propriul indrumator  (spiritual), autodidact. Ai resurse de la care ea te ademeneste acum sa derogi.

Berbec- Luna Neagra iti testeaza reactia fata de bani. Si relatia cu infinite alte resurse la care poti ajunge.  Pentru tine exista o singura expresie care sa te tina departe de ademenirile Lunii Negre: nu da drumul la ultimul ban din mana, pana nu vine urmatorul. Nu intrerupe circuitul banilor pentru ca firul este mai elastic decat iti imaginezi si odata rupt, greu mai sti de unde  si cand se innoada! Vin provocari in timp ce tu te tii strans cu dintii de cat ai. Vin propuneri sa te duci catre riscuri, avanturi financiare si de alta natura. Vreun gand din mintea ta iti poate cere sa te expui cu prea mult, in ideea ca poti  readuce lucrurile la normal si chiar pe plus! Daca dai de un caz izolat care s-a incheiat bine si ai gasit un mic filon, e  de recomandat sa ramana asa; izolat!  Luna Neagra iti pune capcane sa vada cat de  lacom esti. Sau cat de nechibzuit esti.  Stie ca vrei sa ai mai mult si e firesc sa vrei sa ai mai mult: asta inseamna evolutie financiara, numai cat u intelegi prin asta sa revii la “buzunarele” de acum cativa ani in urma!! Lilith ea iti propune acum sa nu tii cont de ritmurile vietii, sa te hazardezi  in provocari financiare pe termen lung. E posibil sa iti arate, cat e pe aici prin casa 8 a ta,  ca este “fata de treaba”, ca lucrurile merg struna! Asteapta sa plece si ai sa vezi ca nu iti va fi usor sa faci fata angajamentelor luate….de tine( nu de ea)!  Provocarile ei vin prin parteneri de afaceri (asocieri) ori parteneri de viata cu care fie va trebui sa imparti ce ai acumulat pana acum. Desigur,  in unele relatii abusive  chiar si  cu institutii, vine momentul in care sa fii tu cel rasplatit pentru corectitudine  si lucrurile se poat aranja spre binele tuturor,  daca ti-ai vazut de ale tale.  Dar si asa, numai tu sti ce lupte ai avut de dus!

Taur- Luna Neagra iti aduce impulsuri in plan relational.  Vine momentul in care relatia ta e cuplu sa treaca la un nou nivel si acesta este testul oferit  de Luna Neagra. Nivelul ti-l doresti tu, cu toata fiinta ta? Realy- realy- realy? Sau este o obsesie, un gest disperat doar ca sa nu mergi pe linia schimbarii care se tot anunta?  Ok, vei vedea ca ti se umple  existenta cu sarcini noi, obligatii pe care pana ieri nu le aveai ( si nici nu sunt ale tale), iar unele sunt pe viata! Te trezesti carand  pe umeri responsabilitatile altora, incercand sa rezolvi necazurile interminabile ale celor doriti in viata ta, in relatie cu tine, ca numai asa  propria ta liniste sa se intrezareasca, in cele din urma. De fapt, tu iti cauti linistea ta de dinainte, dar mai vrei sa vina la pechet si cu “persoana aceea”. Doar ca ea e prinsa in necazuri cu duiumul iar tu esti omul potrivit sa salvezi!  Ademenirea asta este o pacoste; poti trai o relatie plina de obstacole, un slalom perpetuu  printre fericire si depresie.  Daca esti  vigilent, ramai numai cu asta si poti sa spui “Slava Domnului!” la finalul celro 9-10 luni. Si apoi, dupa ce iesi din centrifuga asta interminabila, ai sa vezi in ce dezastru era sa te bagi. O sa intelegi fiecare obstacol in parte, ca a fost ca un semnal de alarma! Dar daca nu citesti ce spun eu aici,un articol in mod detaliat, risti sa te  trezesti cu viata schimbata pentru totdeauna in anhajamente pe care nu le mai poti intoarce usor!  Ai Luna Neagra printr-un sector sensibil si daca ai deja un partenerit solid, provocarile pot sa vina prin aparitia unui alt nou, mai bun, mai frumos, mai potrivit (un alt iubit, iubita, asociat). Dar  ca sa o infrunti pe Lilith este bine sa sti ce vrei, este bine sa sti la ce riscuri te poti supune si construieste-ti o relatie noua ( sau tot aceeasi), dar din nou! Reindragoste-te si redescopera ce iti placea candva la partenerul tau! El e acelasi, toar tu ai inceput sa il vezi diferit!

Gemeni - Luna Neagra trece prin sectorul denumit ”Life- Management” ( managementul vietii).  Exact, asta  va fi  testul acestor  luni care vor urma: modul in care iti duci angajamentele de zi cu zi si cum faci fata programului organizat (de tine).  Nu va fi vorba doar de ziua ta normala care nu va mai fi atat de linistita ca pana acum; aici sunt si colegi de munca care isi modifica sarcinile, proiectele, ritmul  si tu trebuie sa fii mai flexibil decat un elastic.  Luna Neagra nu te lasa sa megi pe ordinea fireasca a lucrurilor, pe sistemul, programul cunoscut; caci de acum intre doua sarcini este oricand posbili sa intervina inca una sau mai multe, in plus. Si pe umerii tai. Si ca suntem aici, chiar asa; ai grija ce iti incarci pe umeri;  ca poate fi o proba foarte grea organizarea, disciplina, focusul pe obiectiv!  Daca esti in cautarea unui loc de munca, Luna Neagra iti da de furca in a te adapta,  fie pentru ca va trebui sa accepti un rol secund din care va trebui sa cresti ulterior si asta nu iti e  pe plac!
Capcanele in care te atrage acum este panica (. …etc) ca nu esti destul de bun, ca nu poti sa  duci la capat o sarcina, ca nu ai sa poti sa administrezi  un proiect, ca nu poti sa conduci efficient o echipa! Ca o sa te faci de ras, ca nu esti inca pregatit… ( etc).  Daca vrei sa  opui la pamant pe Lilith, definitv,  ia-ti masurile pentru cat poti sa duci pe o zi intreaga si, fara amanare, fara intarziere, asuma-ti  initiative constient si…..nu te culca pana ultimul task nu e bifat! Zi de zi! Si daca gresesti ceva, e ok,  repara,nu e o tragedie;   caci altfel ea iti insufla promisiunea ca “data viitoare va fi altfel”- si circuitul acesta nu o sa il mai inchizi decat peste 9 ani! ( daca si atunci! Si intre timp nu esti deprimat si dezamagit!) Ai sansa, anul acesta, sa faci lucruri in maniera total diferita de ultimii ani,chiar de acum 9 ani,  daca iti respecti promisiunile fata de tine!

Rac- Luna Neagra este in zona creatiilor.  Creatii ce se manifesta la toate nivelurile.  Poti sa simti regretele, nostalgia, lipsa creatiilor fizice ( ale corpului tau sau mintii tale). Poti sa simti ca a trecut timpul si tu nu te-ai dedicat unor pasiuni care acum ar fi putut sa iti aduca fericirea, beatitudinea, armonia  pe care acum nu o ai ( dar dinalte motive).  Iti poate parea rau ca spatiul din viata ta este prea mare acum ( de fapt, asa il vezi tu) si poate ar fi fost altceva daca ai fi avut acum un copil, daca ai fi dat nastere acelui copil sau chiar macar sa fi luat decizia  de a avea unul, cand a fost timpul potrivit ( si acum nu mai e acel moment).
In traznitul acesta poti sa simti un gol in plan sentimental, emotional,  dar acum tu il vrei umplut cu orice pret. De asta, Luna Neagra  te ademeneste sa nu iti mai urmezi alegerile visate demult; acum accepti orice si acel orice sau oricine este imbacat foarte excentric, diferit, dar are un magnetism  care te atrage fara sa intelegi cum face asta!  Asa primesti in viata ta o dragoste noua, o noua aparitie care iti asaza viata pe un alt traseu decat cel de pana acum. Poti sa incepi sa cauti tineretea pierduta; sa incerci sa vezi daca inca mai atragi, daca inca mai poti sa iubesti sau sa fiubit!  Recurgi la minciuni, ca sa ascunzi o realitate! Copiii, care erau deja o grija pentru tine, acum pot sa devina o provocare! Capcana Lunii Negre este sa incerci cu orice pret sa oferi alinare altor persoane pe care ii iubesti ( pentru a le atrage atentia), ori, mai rau,  sa incerci sa ii atragi in  mrejele tale prin diferite tertipuri  inchipuite!  Jocul seductiei a fost inventat de Lilith si acum poate sa te invete sa joci nu prea curat in relatiile cu cei din jur. Santajul emotional este o vibratie joasa cu care Lilith isi face prezenta si nu intotdeauna Lilith te alege pe tine sa joci murdar; ii ademeneste si pe cei care iti sunt dragi tie!

Leu-  Pacea familiei este zona in care se instaleaza Luna Neagra! Remuscarile fata de ceea ce ar fi trebuit sa fie o familie reunita si fericita pot sa apara in aceste luni care urmeaza. Ceea ce a deranjat pacea familiei poate acum sa fie atentia ta prioritara. Sunt mii de griji in plus fata de cat de solide sunt actiunile tale, cat de bine iti sunt fixate radacinile ( sau cat de e potrivit sa ti le fixezi acolo, unde esti acum!) Este o perioada concentrata asupra elementelor primordiale: casa/masa/ lucruri necesare traiului zilnic. Aproape ca nu poti sa iti permiti mai mult. Dar e bine si atat.  Lilih provoaca pe cei ca vor sa isi inceapa contructia casei;ii deraiaza de la a face o sapatura solida, definitiva, clara si tot ademeneste cu evenimente  prin care sa se gandeasca  ca intr-o zi vor pleca de acolo; ca ceea ce fac este provizoriu,  oricum. Acesta este indemnul momentului si maniera de a ii face fata Lunii Negre: hotaraste-te odata unde ramai si pe ce temelie iti contruiesti viata de acum inainte. Si de azi, nu te mai uiti dupa o casa noua, dupa alte destinatii. Si nu mai ameninta ca pleci, nici te tine insasti! Dar asuma-ti steagul  ridicat cu multa responsabilitate; dupa analiza si introspectie. Luna Neagra iti pune la incercare deciziile de a ramane, de a te muta sau repatria, de a iti duce la capat actiuni imobiliare. Poate nu e usor afrontul rudelor care isi vor partea lor de mostenire, de cota-parte din ce iti revine si tie, probabil ca se termina o procedura, in final.  Pentru asta este anul acesta: sa sti ce vrei sa faci si unde sa fii! Apoi, se aseaza totul de la sine!

Fecioara-  Luna Neagra se pune intre tine si distribuirea informatiilor tale. Cu alte cuvinte, “penalizeaza” fie relatiile cu  distribuitorii de informatie ( presa, media, etc), fie ‘contorsioneaza”reactia celor care interfereaza cu informatiile tale. Pare ca ceea ce scri/spui/ transmiti  sa nu fie inteles asa cum doresti. Dar este la fel de probabil sa folosesti abuziv, illegal chiar, informatie  la care nu ai acces. Poti sa devii extrem de piperat si acid in cuvinte; agresiv,  chiar jignitor, in incercarea de a te face inteles. Nu se stie, poate alegi maniera asta de exprimare pentru a iesi in evidenta; dar asta iti poate aduce si carcotasii la usa, chiar daca scri incognito. Luna Neagra te ademeneaste sa nu publici legal informative; ori sa te reprezinti intr-un mod in care nu esti tu cel real. Este alegerea ta, dar casa 3 este casa Facebook- aretrelelor de socializare;  si asa cum se intampla pe aici, vestea curge repede si toata lumea se cunoaste cu toata lumea. Ceea ce crezi ca ascunzi, se poate dezvalui extrem de neplacut. Ciudate pot sa fie si relatiile cu fratii sau rude tinere; parca dialogul de odinioara se reduce la simple afirmatii  razlete!  Este alegerea ta daca alegi sa atragi atentia tacand,  nestudiind sau aducand rezultate proaste la invatatura! Luna Neagra te ademeneaste sa  recurgi si la astfel de jocuri ca sa iti exprimi mai bine nemultumirile. Dar chiar asa, esti sigur ca inteleg bine, complet, toata povestea? Oh, inainte sa iti faci o impresie sau sa faci publicitate negative altciva, e bine sa  vezi daca nu cumva ti s-au adus la cunostinta in mod  voit niste informatii eronate. Daca tu ai inteles corect,  poate in jur sunt oameni care se hranesc cu rautatile astea, stiind cat de dornic esti sa sari sa ajuti, sa servesti pe altii!

Balanta- Luna Neagra traverseaza zona banilor devarati ( ai tai, facuti de tine!)  In traznitul acesta este posibil sa nu stai departe de vinovatia ( inchipuita sau nu) ca din vina ta situatia este asa cum este si daca ai fi facut altceva, daca ai fi ales altceva, candva…alta ar fi fost acum povestea!  Incertitudinea unui viitor si a unei stabilitati financiare te poate roade intens ( ce lasi copiilor, ce ramane in urma ta). Luna Neagra te ademeneste sa acoperi spatii libere ( financiar) prin tot felul de lucruri  care par sa promita success, reusita. Pot sa te tin ape loc din drumul tau sis a iti deraieze traiectoria catre tunuri  cu care poti sa te “recuperezi” financiar. Nu, nu e cazul sa lucrezi illegal, mai ales daca esti afacerist. Nu este cazul nici sa accesezi multiple surse de venit simultan, pentru ca nu poti sa faci fata; dar asta inca nu sti!
Investitiile cu rezultate incerte pot sa fie prezente si, in promisiunea ca iesi pe plus,  poti sa pierzi mai tot. Sub tranzitul acesta accepta linia continua, neintrerupta a incasarilor. Asadar, nu sta fara o sursa de venit, in asteptarea Ok-ului maret. Aceepta sa nu ramai fara venituri, caci ele pot sa fie sporadice ori in salturi. Pot sa fie multe ispite, sa imbratisezi multe cariere, pe pozitii importante; dar esti sigur ca ai evaluat toate costurile? Sti cat dai tu din timp, energia ta, talentul tau fata de cat primesti? Luna Neagra-am mai spus-  niciodata nu da ceva, fara a cere ceva la schimb! Si penalizeaza pe cei care nu au rabdare sa creasca prin eforturi personale!


Cu drag, 
Otilia!
CARTEA MEA!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!