marți, 12 septembrie 2017

Zilele astea, ale saptamanii....



Avem ceva aspecte pe cer!

Avem un amalgam de...cautari de certitudini si sensuri intr-o mare de ceata! Dar si solutii!

- E in continuare Soare in opozitie cu Neptun ( pe Axa Fecioara-Pesti) iar asta e primul element de decor care incearca sa iasa in relief, dar nu vizibil, nu fizic, ci prin logica, prin presupuneri, prin analiza, rastalmacire sau chiar rumegare. Se macereaza si sentimente si ganduri, mai putin fapte, se amesteca si incearca sa se obtina un produs. Un rezultat. Cu Neptun, nu poate fi prea clar ce este si greu iese ceva multumitor daca nu suntem deschisi sa ne vedem propria reflexie in ceilalti...
Cu alte cuvinte,  in ecuatie exista sansa sa intre propriile convingeri despre cum sta treaba, in loc sa mergem la fata locului sa culegem date/ intreband persoana in cauza despre cum sta!

- E in continuare Careu Soare- Saturn/Lilith ( Fecioara- Sagetator). Aici ne dam seama de unele lucruri care nu dau randamentul potrivit sau nu au calitatea suficienta sa ofere un rezultat de calitate, orice am face.  Dar, daca de la sine nu  poate sa fie si sa functioneze pe pilot automat,  atunci  trebuie  inserata ajustarea manuala si lucrat constient cu blocajul respectiv ( eventual, descompunandu-l in bucati mai mici).
Careul de mai sus se poate manifesta  precum vreun blocaj, un nod in gat si nu poti sa spui lucrurile asa cum vrei; nu intelegi cum sa actionezi sau sa reactionezi la anumite faze, in anumite relatii... E mai mult o frana mentala si o proasta intelegere la mijloc.

- Uranus si Jupiter sunt demult si ei in opozitie ( Balanta- Berbec) dar cu putin efort si respect pentru ritmul si stilul de viata al celuilalt, negrabind timpurile....se poate cadea la un perfect balans, un perpetuum mobile care sa functioneze etern.

Dar ce e nou de azi, maine?

- Luna e in Gemeni si creaza careu cu Marte din Fecioara si...ambele instrumente, in teritorii mercuriene se acomodeaza greu cu noile conditii de lucru.
Marte, total neutru in Fecioara, nici macar nu stie ce sa faca cu atatea informatii alambicat stocate. Prima lui reactie e sa nu faca nimic, fara o comanda precisa, iar asta poate insemna si corespunde in exterior, in lumea noastra fizica...cu  o  atitudine tare ciudata, atipica!  Luna, in Gemeni, ar mai selecta, ar mai centra, mai repartiza din ce e...dar e greu sa clasifice de una singura ( mental si emotional) o situatie.
Cei doi, nu prea conlucreaza, si de asta, impresia unui mare "habar n-am" planeaza in multe domenii de activitate.
Sigur, depinde ce  case astrale personale sunt implicate, dar la nivel social, in Romania, aspectul acesta exista mai ales in domeniul invatamantului/ scolilor/elevilor. O mare nemultumire!

...si mai sunt ceva aspecte...

- Dar partea buna este ca...finalmente... Venus si Saturn ( Leu si Sagetator)  maine vor forma aspectul maxim al unui trigon care deja exista.
  Finalmente, ne facem curaj si poate reusim sa facem un sacrificiu, cat de mic, dar care sa valoreze  cu adevarat mult! Mai ales in iubire! Un gest ce poate cimentui un parcurs, poate imortaliza o situatie! Ceva ce poate face ca momentul sa fie unul memorabil!
 E si Jupiter spectator in acest trigon. El creaza sextile, cam stirbe, imperfecte cu cele doua protagoniste, dar...e cel ce poate arbitra meciul, poate reda logica lucrurilor, facand ca totul sa devina mai de inteles, mai suportabil si... sa merite!
El reuseste sa gaseasca sensul si motivatia!



Buna saptamana tuturor!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!