joi, 4 ianuarie 2018

Mercur si Uranus din nou in trigon



 Nu e prima data cand acesti doi jucatori sunt in acest aspect si chiar daca "cerul" se schimba si dificil unele aspecte se intampla sa se repete.

Repetarea acestui aspect de trigon URANUS- MERCUR, ca tot vine vorba, e mai usor de realizat intrucat unul dintre jucatori, Mercur, este cel care se misca mai rapid. A mai fost si retrograd de curand...deci se poate!
Final de noiembrie, inceput de decembrie 2017 au fost primele intalniri. Se mai refixeaza aspectul in 5 ianuarie 2018.

Asadar, ziua de maine!

Trigonul, ca aspect, este una dintre relatiile in care cele doua energii  se implica si colaboreaza. Trigonul inseamna fluidizare, curgere, optimizare!

Si cand e realizat intre Mercur si Uranus ( dincolo de faptul ca cei doi sunt doua octave), nu putem decat sa ne asteptam la flash-uri de intuitie, la mesaje spontane, solutii ingenioase!
Finalmente, daca tot am stat pe loc, ne vin in minte idei cum sa iesim dintr-o situatie, pur si simplu vazand o usa noua, care... oare cum de a fost invizibila pana acum?

Pe scurt, se cauta solutii, imbunatatiri, adaugari, implemantari; avem deschidere catre noi concepte!
Si culmea e ca le vedem viabile, ca sunt fix ceea ce lipsea!

Si cu atat mai mult cu cat si Uranus, tot in Berbec, dar inmiscare directa fata de ultima data, pare sa sara mai mult in a ajuta mintea si procesele  mentale ( Mercur) sa descopere noi frontiere!


Ce sa mai:
Cred ca a sosit timpul nu doar sa schimbam,
 ci sa stim cum sa facem #schimbarea!


Zodiile de foc sunt primele la start. Chiar daca se poate spune ca sunt in focuri de mult timp, acum cel putin au o directie mai clara sa actioneze!  Ne place? Ne placeeee! De cand astepta sa sedezmorteasca!

Zodiile de Aer sunt pe valul noilor idei si noilor perspective. Pot folosi ziua de maine sa faca pasi interesanti in directia dorita! Sa ia legatura, sa deschida subiectul, sa introduca noile impresii! E primit bine tot; se fac schimburi bune de impresii! Se colaboreaza eficient!

Zodiile de Apa inca  mai cugeta. Se simt involburate de orizonturile aparute, insa asteapta sa simta cand sa apese pe buton! Parca mai trebuie ceva. Vreo confirmare? Cine are idee?

Zodiilor de Pamant...pot sa zic ca e le totuna? Adica, ce ma intereseaza ce valuri sunt cand eu tot cum stiu eu fac? Lasa, ce daca se adevereste ce eu deja stiam si se vad chestii spre care mergeam oricum demult!  Momente noi? sa fie!  Oricum nu ma mira nimic! Ehe, tinere, cand eu stiam asta...!

Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este deosebit de important pentru mine.
Multumesc!